Skien / Kviteseid

Vegard Angen Johnsen
Mob: 905 06 951

Arnstein Berg
Mob: 476 58 115

Postadresse: Rødmyrsvingen 90, 3735 Skien

Kontakt oss:

Vegard Angen Johnsen

Byråleder

Vegard er en snakkesalig og kreativ leder! Sitter du fast? Da er Vegard mannen for dere: Hans kreative del av hjernen jobber imponerende raskt!

Irene Berg

Grafisk design / Foto / Video

Irene Berg er en allsidig designer, med internasjonal arbeidserfaring. Alt innen visuell kommunikasjon; fra illustrasjon, grafisk design, foto og markedsføring til kunstutstillinger, messer/events som teknologi og turisme.

Kristoffer Wikre

Annonsering / Video / Innhold

Kristoffer er den yngste på laget! Han kommer med flittige løsninger innen produksjon av video og annonser. Han liker å være kreativ å begir seg på nye utfordringer stadig vekk. Som nyutdannet og relativt fersk har han et unikt blikk på bransjen.

Arnstein Berg

Utvikling / Integrasjoner

Arnstein er en erfaren utvikler som tar på seg de tyngste oppgavene innenfor feltet. Han har jobbet med kunder som DNB og NRK.

Janicke Hellum

Innsikt og analyse

Markedsanalyse handler ofte om å bekrefte eller avkrefte en magefølelse du har rundt en problemstilling. Janicke hjelper bedrifter å ta strategisk, kloke valg basert på intervjuer med den aktuelle målgruppen. Det kan være alt i fra noen få dybdeintervjuer til opinionsmålinger. Dette har hun jobbet med i nærmere 20 år hos store merkevarer som Telenor og TV3

Christian Råve

Senior Prosjektleder

Christian har solid erfaring innen B2B og innholdsmarkedsføring gjennom trykte medier og annen grafisk produksjon. Utover det er han ivrig, med et godt øye for bransjen.

Lukk